lørdag 21. november 2009

Mine favoritt-blogger!

På tide med en liten utdeling i disse førjulstider. Det er utrolig mange herlige blogger der ute nå, og jeg har MANGE favoritter! Men disse synes jeg er spesielt gode og jeg gleder meg masse hver gang jeg har sjansen til å stikke innom dem en tur:)

1. http://hekleriet.blogg.no
Denne bloggen er til mammaen min, ho er knakende flink på alt som heter håndarbeid, og veldig flink med blomster, hage og interiør. Mamma fortjener en plass øverst på lista mi:)

2. http://huldas.blogspot.com
Denne bloggen, Huldas verden, har jeg fulgt leeeenge og jeg blir stadig imponert av den lekre stilen hennes. Her har jeg hentet masse inspirasjon!

3. http://villacreme.blogspot.com
Camillas blogg er også en jeg har fulgt lenge, og stilen hennes er utrolig lekker! Sånn vil jeg ha det og! Har fått mange gode tips, og dattern hennes er jo bare helt nydelig!

4. http://glambibliotekaren.blogspot.com
Denne bloggen er faktisk den første jeg begynte å lese! Jeg elsker jo bøker, og har alltid hatt lyst til å bli bibliotekar. Og litt glam er heller ikke å forakte:) Så denne bloggen traff meg rett i hjertet, og der har den blitt værende.

5. http://whitesense.blogspot.com
Gjertrud fra Tromsø sin blogg var også en av de første jeg begynte å følge. Hun skriver om alt fra sitt hverdagsliv, hun har et herlig hjem, og jeg er SÅ fornøyd at hun har fortsatt å blogg, etter alt som har skjedd...

6. http://anetteshus.com
Dette er en nydelig interiørblogg, hvit og fin...Av det nostalgiske og landelige slaget, jeg elsker den!

7. http://sveinskone.blogspot.com
Denne bloggen er til Line, en gammel bekjent fra Kongsten. Ho er bare vakker, og skriver om alt mulig fra sitt liv, interiør, barna og det som opptar ho, herlig er den!

8. http://cremeinterior.blogspot.com
Ragnhilds interiørblogg, hvit og fin, akkurat som jeg liker! Hun driver også nettbutikken www.creme.no

9. http://inspirationivitt.blogspot.com
Herlig hvit, svensk blogg, med masse lekkert!

10. http://paalaaven.blogspot.com
Ragnhild driver butikken På Låven på Vesterøya, den er verdt et besøk!! Og bloggen viser ting og tang fra den herlige butikken hennes:)

11. http://emmelines.blogspot.com
En vakker blogg om interiør og hverdagsliv, herlige farger og selvfølgelig, masse hvitt... Denne burde egentlig kommet mye høyere på lista mi...

12. http://karnashus.blogspot.com
Denne og, burde jo kommet mye høyere på lista mi ser jeg nå... Herlig blogg, stilig interiør og masse gode tips!

13. Disse bloggene er av gode, gamle venninner og bekjente fra yngre dager. De er kjempefine alle sammen, og veldig kjekt å følge med hva de driver med nå. Det er jo ikke alle man har like god kontakt med lenger, men håper det bedrer seg etterhvert.Vi er jo godt igang nå, Trude!

http://trudesbloggerier.blogspot.com
http://monaceh.blogspot.com
http://lykkelig-linda.blogspot.com
http://susans-side.blogspot.com
http://sannesmamma.blogspot.com

Jeg tror denne lista blir "lang som et vondt år" etterhvert, og jeg kunne jo bare fortsatt i det uendelige, ser jeg nå... Det er utrolig mange fine blogger der ute! Jeg tror jeg får komme nærmere tilbake å fylle på etterhvert. Håper du har fått noen gode tips og noen nye blogger på lista du kan sjekke ut.
Flere kommer etterhvert...
Nå skal mammaen min og jeg på Julemarked på Haviken Gård i Engelsviken! Jeg gleder meg masse!
Kanskje vi ses der?
Ha en toppers helg:)

5 kommentarer:

svein`s kone sa...

Hei:) Så koselig at du nevner meg hær æ:):) Det setter jeg pris på. Innom deg jeg også, så fort jeg ser du har blogga.. Skulle vært på der i dag jeg også, Havik. Så kom kusinen min å ville krølle hret sitt. "Dum" som jeg var sa jeg ja, extencion da eller!!! Tok tre timer, grrrr! Men penger spart er penger tjent:) Håper du kosa deg.. klem fra meg til deg, GRATULERER MED DAGEN SOM VAR...

Mona sa...

Jeg vil si det samme, takk. Men jeg ser de andre bloggene, og skjønner da at jeg har lite å stille opp med. De er i en helt egen liga. Og det er helt topp. For inspirasjon er et fint begrep...

Stå på alle sammen. Jeg er en beundrer...

svein`s kone sa...

Hei Linda:) Utfordring hos meg til deg om du har tid og lyst.. Klemm!!!

Trude sa...

Så mange fine blogger du har funnet, Linda:-) Utolig morsomt å lese litt av hva andre driver med.

Regna med at du mente vi var godt igang med å bli "kjent" igjen, for bloggingen min er veldig sporadisk om dagen. Har liksom ikke inspirasjon og ork... Kommer kanskje sterkere tilbake.

Klar for kino eller kafè besøk snart da:o) Det gleder jeg meg til!!!

disa sa...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.