mandag 22. juni 2009

Koselig overraskelse!Jeg fikk en kjempehyggelig overraskelse da jeg logget meg inn på bloggen min i morges. Min første award!! Fra herlige Heidi, jeg elsker bloggen hennes:) http://heidiskreativesider.blogspot.com/
Nå ble jeg ordentlig glad, og det var en kjempefin start på en trøtt og tung mandag. Tusen takk Heidi!
Håper alle får en strålende, varm og solfylt dag i dag!!

tirsdag 16. juni 2009

Ikke så lykkelig i dag:-(

Blogglisten
Nå har min elskede lap top tatt kvelden, og jeg er lei meg, og forbanna. Mest på meg selv. For den har fusket fra dag en, og vært lei å starte. Men jeg skulle ikke sende den inn til reparasjon nei, for da kunne jeg jo miste alt jeg hadde der inne... Jeg har tatt back up på alle bildene mine, frem til mai. Og i mai skjedde det jo ikke no...17. mai, masse bilder av Kaja-mor, bursdagen til Hanna, "mafiamøte" og så videre.
Nå håper jeg det er en som klarer å fikse den, før jeg går helt av skaftet her.
Makan til grinete kjerring, og jeg sier det selv...
(Bjørge sier det nok han og...)
Han gjorde sitt ytterste for å fikse den, men det ser dårlig ut.
Jeg får lide så lenge og skylde meg selv, men synes jo ille synd på meg selv da.
Veldig så avhengig man kan bli av en ting...

onsdag 10. juni 2009

En tur i Gamlebyen, igjen
Jeg kommer stadig tilbake til denne herlige butikken. Jeg får aldri nok! Jeg skulle gjerne hatt litt ekstra penger i banken og gått berserk her:-) Det anbefales på det sterkeste å ta seg en tur innom!

Ta gjerne turen innom bakgården på Tamburmajoren også. Vi spiste "bare" dessert denne gangen, men det var helt greit!
Creme brulee...
og sjokolademoussekake med bærcoulis, nam,nam

Blogglisten

torsdag 4. juni 2009

På en regnværsdag...


På en regnværsdag som dette benytter jeg anledningen til å drømme meg bort litt jeg:-) Til sol, varme, 25 grader i bassengvannet og Gardasjøen en 10 minutters gåtur unna! Deilig italiensk sorbet, skalldyrpasta, pizza, oliven, herlige drinker og masse flotte butikker!
Det begynner å bli noen år siden vi var der, men jeg husker det som det skulle vært igår. Mange gode minner fra den turen ja. Husker spesielt hvordan jeg slet med å komme opp på denne madrassen...Måtte ha god hjelp av mamma, og jeg valgte og ikke vise DET bildet, selv om det er morsomt. Vi får ha det i "la familia"
Så håper jeg bare at sommeren kommer til Norge snart også. Hvis ikke er det jo ikke langt ned til Italia, og jeg setter meg på første fly så fort jeg får sjansen:-) Håper min kjære vil være med...
Blogglisten