mandag 31. august 2009

Den (nesten) årlige volleyballturneringen...


Mitt bidrag i år var som ivrig tilskuer og partisk dommer...:)

En dag i august, samles eliten til volleyballturnering i hagen til Nina og Morten. Det er gamle arbeidskollegaer, med partnere, og vi koser oss gløgg ihjel! Det er riktignok bare et par profesjonelle idrettsfolk av oss, de fleste er såvidt mosjonister( nå var jeg litt slem...)
Men vi har det utrolig artig!
Hvert år har Italia og Brasil møttes i finalen. Denne gang røk dessverre laget mitt, Italia, ut i første runde:(
Det skal sies at jeg satt på benken, pga kneskaden min da...;)
Brasil ble, vel fortjent mestere, i år igjen. Jeg håper vi kommer sterkere tilbake neste år, Italia...Blogglisten

Vakre jenta til tante!


Er det rart tante er glad i jenta si?Her har du fått tak i spruteflaska farfar bruker til grillen. Og du skal "vaske totten"!Huska er alltid moro
Koser seg ille med isen sin...

Jeg var og besøkte vakre Kaja-mor igår, og vi kosa oss ille:) Ho vokser for hver gang jeg ser ho, snart er det vel gutter og sminke som gjelder, skummelt...

Blogglisten

fredag 21. august 2009

Tilbake fra Nordens Paris


Ut på tur, aldri sur, mamma og jeg:)))

Da er jeg tilbake fra en herlig ferie hos mamma og pappa, og jeg har kosa meg masse! Har savnet kjæresten min masse, men det var desto deiligere å se han igjen etter nesten to uker borte. Vi har nok bare godt av det.


Som vanlig er det blitt mye mat der nord, og det er ikke meg i mot:) På en av byturene våre gikk vi innom Emmas Drømmekjøkken og der var det ille koselig! Deilig mat og veldig god service. Det er verdt å besøke hvis man er på de nordlige breddegrader!
Mormor har endelig lært meg å lage lefser og, jeg var rene super-kjevleren:-) Det var veldig artig synes jeg, selv om jeg var støl i flere dager etterpå. Utrolig deilig å sette seg ned etter et par timers arbeid og nyte de nysmurte lefsene våre. Flinke vi!Og fisketur måtte jo til! Det ble dessverre bare "kattefisk" denne gangen, bedre lykke neste gang. Da får kjæresten bli med å vise meg triksa sine!

Blåbærtur ble det også. Mamma er en racer på å plukke. tror ho fikk 4-5 liter på et par turer! Masse bær var det, fant noen multer og, men de var litt overmodne...Jeg og isbjørnen...Heia TIL!!!!Vi fant regnbuen en dag vi var ute på tur og, ille fin...
En dag tok jeg meg en lang tur inn til "Jøvik sentrum" hvor den gamle landhandelen lå. Jeg husker den godt fra jeg var liten, masse rart på hyllene, i krukker og i spann. Den er dessverre helt forfalt og står øde og forlatt. Litt trist, men sånn er det, med fraflyttinga fra bygda.Jeg har hatt en herlig tur, og håper det ikke blir lenge til neste gang. Da skal kjæresten være med og Hanna-mor satser vi på. Ut på fisketur enten ho vil eller ei:) Dataen må få hvile noen timer. ..

Deilig å være sammen med familien, være seg selv, nyte stillheten og roe hue litt:-) Bylivets stress og mas kommer tidsnok...


Blogglisten

søndag 2. august 2009

Tromsø, here I come!


Nå setter jeg snart nesa nordover, og gleder meg masse! Det er forhåpentlig ikke sååå mye snø i fjella nå da... Mamma og pappa kjører oppover til uka etter lang sommerferie her sør, og da hiver jeg meg med.
Det skal bli deilig å se mormor igjen, se fjella og sjøen, kjenne lukta av fjæra( den er god den!) og fiske litt, håper jeg. En bytur blir det nok også tid til:)
Kommer til å savne kjæresten min da, men alle har vel godt av litt tid fra hverandre. Det er jo ille deilig å savne noen, for så å komme hjem igjen...
Natta fra Hvaler, sove godt:)
Blogglisten

Båttur til Skjærhallen


Koser meg gløgg ihjel i solsenga...


Mange fine hytter og hus på veien,


flott interiørbutikk på Skjærhallen,


og nydelig fiskesuppe med godt brød og aioli.
Med godt selskap; forloveden og familie,

man trenger ikke stort mer på en deilig sommerdag.
(men savnet lillebror da...:)


Blogglisten

På hytta...?
Sånn kunne jeg tenkt meg det på hytta når vi er ferdig med oppussingen...

Noen våte bilder fra Madonna-konserten


Det begynte så bra, med litt blå himmel og solen tittet frem, men så åpnet himmelen seg...Ille våt, men veldig blid...


Litt uklart, har ikke verdens beste telefon...En herlig opplevelse var vi enige om alle sammen, selv om vi var våte til skinnet.
Men jeg hadde gjort det igjen i morgen:)))

lørdag 1. august 2009

Madonna-konserten!


Jeg har bare 2 ord og si om konserten om torsdagen: Vått og herlig!!!
Mitt store idol innfridde de luxe, tross lunkne anmeldelser.
Jeg har aldri opplevd maken til regn, og kommer nok heller aldri til å gjøre det. Men alt var glemt så fort Madonna kom på scenen.
Takk for en herlig opplevelse jeg aldri kommer til å glemme:)
Blogglisten