mandag 1. mars 2010

10 tegn på at du er blogg-avhengigDenne oversikten fant jeg hos Nymph, http://draconigena.vgb.no/ og måtte bare bringe den videre:)

Det var rimelig mange av punktene jeg kunne si meg helt enig i.

Hva med deg?


Flere og flere blogger for tiden, og noen av oss, blant annet Nymph, blir mer og mer avhengig av blogging og bloggsamfunnet!


Her er tegnene du skal se etter:


1. Det første du sjekker når du står opp om morgenen er bloggen, samt svarer på kommentarer!


2. Du har full oversikt over alle nye bloggere, og leser samtlige nye innlegg for å se om det er noe som kan tiltale deg! Hvis det er det så legger du straks til vedkommende i vennelisten for å raskt finne tilbake til den!


3. Du svarer på så godt som alle kommentarer, og har gjerne en diskusjon gående i lang tid med flere personer!


4. Du kommer på flere ting du ønsker å skrive om iløpet av dagen, og for å ikke glemme dem skriver du opp ideen bak dem slik at du ikke skal glemme det inntil du får kommet deg på nett!


5. Du har full oversikt over alle favorittbloggerne dine og du vet hvem som pusser opp og hvem som skal på sykehuset den og den dagen! Du husker også innlegg fra lang tid tilbake og henviser ofte til de når du kommenterer nye innlegg!


6. Du føler at personene på bloggen er bedre venner enn de du har i virkeligheten, og du møter stadig flere bloggere også utenom internett. Du vender deg til bloggen når du har det vondt og trenger oppmuntring, og du deler dine gode øyeblikk her med dolk du føler virkelig bryr seg!


7. Du får småangst dersom du ikke har internett og dermed ikke oppdatert deg på egen, og andre sin blogg!


8. Du omtaler deg som bloggnavnet ditt og snakker om deg selv i tredjeperson!


9. Du anser bloggen som en viktig del av deg, og kunne aldri tenkt deg å slutte å blogge!


10. Det siste du sjekker før du går og legger deg er bloggen!


Hvor mange punkter kjenner du deg igjen i?

2 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei.

Over halvparten. Huff.... Høres ille ut....

Nymph sa...

Hehehe, en stund siden jeg skrev det innlegget men det stemmer fremdeles ;) Bare så det er sagt, jeg kjenner meg igjen i alle :P