søndag 11. desember 2011

Jul hos Østfoldmat og INSPIRIA


I dag må jeg skryte litt!
Av Østfoldmat som er spiseriet vår på INSPIRIA science center.
Her jobber er gjeng med herlige mennesker, som serverer oss god, sunn og kortreist mat.

Kortreist mat betyr at maten er produsert lokalt, som gir mange miljøfordeler, og med det øker vi bevisstheten i befolkningen om det lokale matmiljøet.

 I restauranten er det daglige, gode tilbud på sesongens produkter. 
Det er nå også mange flotte julegaver å få kjøpt; Kurts flotte bok; "Smakfull reise" urtesalt, ripsgele, provencesennep og mange andre "smakfulle" julegaver:)



 Superkokkene, Kurt Øraas fra Curtisen og Heidi Elisabeth Ravneng , med hovmester Kjell Riise og Sebastian Eng, gjør Østfoldmat til en kulinarisk opplevelse og en flott møteplass i Østfold.
Kurt Sverre Øraas, daglig leder i Østfoldmat, ble kåret til årets Bondekokk!

Sjekk ut våre nettsider http://www.inspiria.no/ for mer info!


Til lunsj på jobb i dag unnet jeg meg en juletallerken.
Angret ikke et sekund!
Anbefales på det sterkeste!




Og ikke nok med det...
Det følger med riskrem og kaffe også! Lykke!
Vel verdt 155,-


Juletre har vi selvfølgelig også pyntet. Med selvlagd pynt.
 2 trær tilogmed:)

Så ta en tur innom INSPIRIA,
for flott julestemninglærerike utstillinger
deilig mat i Østfoldmat og
flotte gaver i butikken vår!




Ha en flott førjulstid!